Work Match

Idén med Work Match är att hjälpa personer med olika bakgrunder att så snart som möjligt få ett jobb. Det kan vi göra tack vare lång erfarenhet, ett stort jobbnätverk, beprövade metoder och ett stort engagemang. Vi erbjuder ett antal olika tjänster och arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen, kommuner samt privata och offentliga arbetsgivare.

På Work Match ser vi möjligheterna hos varje enskild individ, även de som har begränsad erfarenhet och de som är nyanlända till Sverige. Vi har också erfarenhet av att coacha personer med olika förutsättningar.

Självklart jobbar vi resultatfokuserat och enbart med aktiviteter och metoder som är väl beprövade. Eftersom vi själva är arbetsgivare har vi förståelse för hur arbetsmarknaden fungerar. Och vi har ett mycket stort nätverk av arbetssökande, uppdragsgivare och utbildningar.

Work Match har sitt ursprung i bemannings- och rekryteringsföretaget Student Consulting, som sysselsätter människor på del- och heltid inom yrkesområden som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion.

För att ännu bättre möta behovet av att skapa sysselsättning för fler människor har vi valt att samla erfarenheter och specialiserad personal under det egna bolaget Work Match. Därmed kan vi fortsätta att växa och bli bättre på att skapa jobb för personer som står utanför arbetsmarknaden.

Work Match är en del av Meet your future Group där även bemannings- och rekryteringsföretagen Student Consulting och Professional Consulting ingår. Sedan 1997 har vi skapat jobb för tiotusentals personer – alltifrån de enklaste sysslorna till de mest avancerade.